Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

lørdag 6. oktober 2012

Årets dunposar... No er det på tide å gjere seg klar for kaldare tider, og då er det veldig viktig at dei minste held seg gode og varme i vogna. VOKSI har i år komt med ein ny pose som heiter: VOKSI  CITY
Her er kva dei sjølv seier om posen:

Dagens foreldre stiller høye krav til kvalitet og funksjon, Voksi møter kravene med innovative løsninger for å tilpasse posen til barnet. VOKSI® CITY kan brettes helt ut og brukes som leketeppe eller dyne, eller den kan strammes inn for å gi varme på kalde dager.

En lomme til f.eks. nøkler, mobil eller lommebok gjør hverdagen enklere for foreldre som har hendene fulle.
Med reflekser i bunnen og på forsiden er posen godt synlig i trafikkbildet.

Hodeenden på Voksi City tilpasses barnet ved å stramme godt rundt hode slik at kald luft holdes ute, eller åpnes helt opp for mer luft på varme sommerdager. Med et unikt snorsystem vokser posen med barnet. Under barnets hode ligger en myk utskiftbar fleeceklut. Isolasjonsevnen optimaliseres ved hjep av materialkombinasjonen.

Posen er laget av 90% dun og 10% fjær, kombinasjonen gjør at posen blir spenstig slik at isolasjonsevnen optimaliseres. Kanalene på posen er sydd i sikk/sakk slik at dunen holdes på plass selv ved vask. Dette er en dunpose med melert yttertrekk som gir en følelse av eksklusivitet, yttertrekkes fåes i flere farger.

 Vi har også inne dunposar frå Ticket to Heaven. 
Superfine og praktiske posar! 
Ta turen innom oss så hjelp vi deg å finne den posen som passar til ditt barn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar