Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

mandag 2. november 2009

Fleire kundar har komt med forespørsel på ulike varer dei ønskar vi skal få i sortemanget.. og vi prøvar så godt vi kan og følge opp! Derfor har vi no fått inn ulike produkt i butikken:
Dr Brown's
Dr Brown's er den einaste fullventilerte tåteflaska som med sin unike patenterte ventil fjernar luftbobler og vakum, og dermed minskar risikoen for kolikk.
Den reduserar negativt trykk som opparbeidast i ordinære flasker, og minskar fare for mellomøyrebetendelse.
Det positive trykket som oppstår i flaska kan sammenlignast med amming. Så flaska egnar seg både for brystmelk og morsmelkerstatning.
Dr Browns flasker er heilt fri for Bisfenol A (BPA), PVC og eftalater
Den einaste fullventilerte tåteflaska som garantert er utan lufbobler og vakum!"On the go" flaskevarmer.
Etter berre eit trykk avgir den varme, og i løpet av få minutt held den ein temp på 49 grader. Den held seg varm i timesvis og kan brukast igjen og igjen.. For å klargjere den treng posen eit oppkok i nokre minutt, legg den vekk og ta den fram når du måtte ha bruk for den.. :)
Ytterposen passar til flasker i alle størrelsar, også til barnemat på glass.
100% giftfri

Vi har også inne Tummy Sleep. Den originale sovebjørnen. Den er laga for at nyfødte babyar skal føle seg trygge og komfortable når dei skal sove. Etter 9mnd i mors mage, kan det være vanskelig for ein nyfødt og tilpasse seg det nye miløet og mange nye rare lydar. Lyden som kjem frå bamsen er faktiske lydar som er tatt opp i mors mage! Ein kan også synge inn ein ein sang og lignande.. :)

Takk for tips! Og kom gjerne med fleire tips om gode produkt! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar