Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

tirsdag 16. mars 2010

PLAN TOYS - kan en enkel treleke forandre verden?

På HuRLuMHei ønsker vi å selge deg leker som er holdbare. Det føles godt å kunne tilby leker som kan gå i arv gjennom generasjoner. Vi har lyst å gi deg en presentasjon av et av leketøysmerkene vi har i butikken.
Dradyr "snegle"
PLAN-TOYS
Kan en enkel treleke forandre verden?
Kan en leketing av tre åpne barns hjerte så de bryr seg om andre? Kan den påvirke barnets verdsetting av naturen? Kan et enkelt leketøy utfordre utviklingen av deres kropper og tanke? Kan det styrke deres moralske verdier og sosiale forhold?

Hos Plan Toys tror vi svaret på alle disse spørsmålene er JA! Derfor designer vi hver eneste av våre leker med en urokkelig tro på at en enkel treleke kan og vil føre til en bedre morgendag for alle våre barn.
(Fri oversettelse fra Plan Toys brosjyre)

Plan Toys ønsker å være et "grønt" foretak som produserer "grønne" leker.
Lekene deres er lagd av gummitre som ikke lenger produserer gummi. Gummitre gror fort så det er lett å holde oppe produksjonen. For å holde treverket fritt for giftstoffer blir ikke trærne gjødslet de tre siste årene før de kuttes.
For å farge lekene bruker de giftfrie vannbaserte farger. De bruker resirkulert og resirkulerbare materialer i innpakning og reklamemateriale. Og alt er trykt med soyablekk og vannbasert trykkfarge. Store deler av energien som blir brukt i produksjonen er fornybar.
Plan Toys bidrar også til mange gode formål blandt annet et skogplantingsprogram og et program for utvikling av pedagogiske leker til barn med spesielle behov for tilrettelegging.


Vi på HuRLuMHei er stolt av å kunne tilby produkter som tar hensyn til både barnet og dets omgivelser. Vi mener det er viktig med kvalitet framfor kvantitet.
Babyleke "Ruller"

Xylofon
LekematPlanCity "Redningsstasjon"
Vi har også: PlanCity "Garasje", Byggeklosser i tre, Rangle til baby, lekemat med borelås, Dradyr "Krokodille" og "Sebra", dyre-memo og Stabletårn.
Vi har også leker fra Wonderworld som også har en tydelig miljøprofil. Vi nevner: Bondegård m/traktor, dyr til bondegård, little wonder (babyleke), babylabyrint, biler og gåvogn "giraff".


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar