Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

onsdag 25. mai 2011

Trygg i trafikken- kampanje med Akta Graco

Torsdag 26.mai startar vi opp kampanja Trygg i trafikken med Akta Graco.

Ferien startar snart og mange legg no planar for ferien, og gjerne bilferie. Og kanskje tida er inne for skifte av bilstol til dei små? No har du iallefall sjansen til å få sikre, kvalitets stolar til knallprisar! Vi har fyllt opp i hyllene i butikken, og etterbestiller etter behov... :)

Her er ei oversikt over kva bilstolar som kjem på tibod: Logico S HP, bakovervendt 0-13 kg

Babystol inkl base. Enkel montering med base som sitt sikkert i bilen. Ekstra sidebeskyttelse mot samanstøt. Fempunktsele. Ekstra polstra og mjukt innlegg for nyfødte. Trekket kan enkelt takast av og vaskast på 3o grader.

Pris 1599,-

ord 1999,-


Cosmic Comfort S, framover og bakovervendt stol, 9-25kg

Integrert støttebein som gir enkel og sikker montering. Sidekollisjonsbeskyttelse og fempunktsele. Fyllt med Comfort Foam som formar seg etter barnets kropp. Mjuke puter mot hals og mage. Trekket vaskast på 30 grader.

Pris 2599,-

Ord 2999,-Belogic, bakovervendt 9-25kg

Forsterka sidekollisjonsbeskyttelse. Fempunktsele. 3 sitte posisjonar. Hovudstøtte er regulerbar i høgda. Den har mjukt oh komfortabelt sete og polstra sele. Trekket kan vaskast på 30 grader. Dette er den einaste stolen som har godkjent i PLUS TESTEN i si klasse (opp til 25kg)!

Pris 2999,-

Ord 3499,-


Logico LX Comfort, framovervendt 15-36 kg.


Ekstra djupe sidebeskytterar. Ryggstøtta er justerbar i høgda og kan også lenast noko bakover. Justerbar nakkestøtte og armlenar gir maksimal komfort. 2 koppeholdera i stolen. Trekket kan vaskast på 30 grader. Pris 999,-Ord 1399,-


Så no kan du gjere ein god handel!


Du kan lese annonse i lokalavisa Møre i morgon, og i bladet Foreldre og Barn. Kom innom så hjelp vi deg med å finne den rette stolen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar