Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

tirsdag 13. september 2011

ERGO BABY


Ergo bæresele er eit rimeleg og lett alternativ til bæremeis. Den gir riktig støtte til både deg og barnet ditt og er lett, enkel å bruke og svært komfortabel. Du kan bære barnet på ryggen, magen eller hofta. Selen i seg sjølv veg berre 450 g, og barnet kjem heilt tett inntil ryggen din noko som gir ein heilt anna bæreopplevelse enn ei bæremeis når du bær på ryggen.

Ergoselen kan brukast som den er frå barnet er ca 3 mnd (7 kg) men med det formsydde babyinnlegget i bomull som kan kjøpast separat ligg barnet trygt i bæreselen frå fødselen av. I starten bær du barnet på magen, frå barnet er rundt 5 mnd kan du også bære på ryggen. Du kan fint bære barnet til det er 3-4 år eller mer (selen er testet for opp til 41 kg, men bær ikke lange perioder om gangen med barn over 18 kg om du ikke er vant til å bære på denne måten.


Ergo bæresele blei kåra til Best i test i svenske Föräldrar & Barn hausten 2010!No er den på plass på HURLUMHEI! Vi har den inne i ulike design.. :) Kom og prøv den, og sjå kor enkel den er i bruk.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar