Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

torsdag 6. oktober 2011

Mykje nytt... :)

Ja, no er det verkeleg mykje nytt i butikken... Det er haustferie, men sjølv om været ikkje spelar på lag så tek folk heldigvis turen innom alikevel. Alltid kjekt med feriefolk innom. Og veeeldi kjekt å få skryt for fine varer... kreeemt... ;) På bildet ser det noko av den nye serien som kom i går frå JOHA. 100% ull i super kvalitet.. Til gutta kom den i blå med elg i staden for blomst på... Bukse, body, genser og bukse. Denne er veeldig populær! ;)Og idag kom det endeleg nye varer frå Villervalla!!!! Sjå desse fine fargane.. treng eg seie noko meir?? ;)

Så... då har de fått litt smakebitar på kva som kom! Mykje nytt som vi ikkje har hatt inne før. Og no har mange fått hatt Villervalla i hus og fått testa kvaliteten... så nå går desse varene fort. Og ingenting gjer meg meir gla! Dette er jo ein av mine store favorittar! :) Fekk også kassevis av nytt frå Name It denne veka. Har ikkje bilde no, men ta heller turen innom butikken å sjå! ;)


Ha ein fortsatt super haustferie for de som har det! Så får vi krysse fingrane for at det snart sluttar å regne så innmari! ;)

1 kommentar: