Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

onsdag 1. februar 2012

Refleksvest, solbriller, badebleie.....

No kjem det dagleg inn nye varer! Og det er så kjekt!! :) Like spennande kvar gong vi får nye produkt inn i butikken.
Vi har fått inn dei knalltøffe synlegheitsvestane fra Looky Lou. Dei er ikkje som dei neongule og oransje refleksvestane som vi kjenner til frå før. Looky Lous sine vestar har morsomme motiv og kjem i nøytrale fargar som lyseblå, lyserosa, marine og lilla. Alle vestane kjem i morsomme stoffposar med samme motiv som på innholdet. Det er born i alderen 1- 7 år som er målgruppen for Looky Lous synlegheitsvestar. Born i denne aldersgruppa er også de mest sårbare i trafikken og treng derfor å synest litt ekstra. I tillegg til at vestane bidreg til auka sikkerhet i trafikken er dei både vind- og vassavstøtande.
Pris 249,-
Igår fekk vi ei stor kasse med varer frå Bleieboden... Dette er ikkje heilt nye produkt i butikken, men nye fargar og design.. :) Bleie-badebuksene er veldig populære, og eg veit mange har venta på at dei skulle kome inn igjen.. ;)
Badebleiene er ein praktisk badebukse som er forsterka med eit ekstra lag stoff og har god elastikk langs låra, den er designa for å hindre at avføring havnar i vatnet dersom uhellet er ute. Den sug ikkje til seg fuktigheit (og sug dermed heller ikkje til seg badevannet – noko som kan gjere bleia tung og trekk bornet nedover i vatnet).
Imse Vimse sine badebleier har vunne anerkjente prisar og er høgt verdsett av alle som driv med babysvømming!
Pris 155,-


Også fekk vi inn masse fine solbriller! :) Husk det er svært viktig å beskytte dei små sarte augene mot den sterke sola! Solbriller fra Baby Banz er både kule og praktiske - vi har både solbriller med strikk (Baby Banz og Kidz Banz - for born under 5 år) og vanlige solbriller for dei litt større barna (Junior Banz). Brillene gir optimal beskyttelse og beskyttar både mot UVA- og UVB-strålar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar