Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

torsdag 18. februar 2010

Då har vi vore på motemesse i Oslo... :)
Syns vi klarte oss veldig bra! Hadde budsjettet klart og var åpen for det meste! Og så mykje fantastisk vi har kjøpt!!!! Skal ikkje røpe no kva som kjem.. men 5-6 nye merker er å sjå i butikken frå hausten av.. Blir spennande!
Men fortvil ikkje.. Vi skal ikkje skifte konsept, dei nye merka kjem i tillegg til dei merka som vi har i butikk no som både vi og alle dokke kjekke kundane våre, har blitt så gla i!
Og butikken bugnar av flotte varer! Er ikkje mange som går tomhendt ut av butikken for å sei det slik.. ;) Deilig, mjuk dongri overall. Perfekte til aktive små krabatar.. :)
Kule jeans, hettegenser og dei super fine skinnjakkene. Alt fra Name it, størrelse 2-10 år.

Syns vi har mykje fint til guttaboys i butikken no.. :) Mange som klagar over at det er for lite utvalg til gutta.. så det har vi prøvt å gjere noko med! :)
Ellers har vi no sett ned ALT frå Idat -30%!!
Løp og kjøp.. ;)

2 kommentarer:

  1. Skal dere slutte med Idat?

    SvarSlett
  2. Får ny levering av IdaT nå i mars/april...men den blir nok den siste. Desverre har IdaT valgt å trekke seg fra det norske markedet...når vi var på messa i oslo snakka vi med den tidligere agenten for IdaT...og hun visste ikke så mye hva som skjer...vi har ikke fått mulighet til å bestille nytt til høsten. Veldig kjedelig! Men det gir jo plass i budsjettet til nye kjekke merker...gled dokke til høsten...det gjer vi ;)

    SvarSlett