Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

onsdag 2. februar 2011

Merker Våren 2011

VILLERVALLA - Fargesterke kvalitetsklær - NYTT VÅREN 2011
Villervalla fokuserer på å lage klær som passer til alle, jente og gutt, til fest og hverdag. De er opptatt av å ikke bruke skadelige stoffer i fremstillingen av klærne, slik at du kan være trygg på at barnet ditt har gode klær. Villervalla har flere delkolleksjoner gjennom året og vi kommer til å få mellom 4 og 6 leveringer i året.

KATVIG - Miljøbevisst og bærekraftig kvalitet
Katvig er ledende innen mijløvern og bærekraftig produksjon. Her kontrolleres alle ledd og alle klær blir nøye merket. All bomullen til Katvig er økologisk fremstillt, og de har resirkulert bomull og fleece i kolleksjonen sin. Katvig har gjennom årene befestet sin posisjon som et fargerikt, kreativt og kvalitativt merke. Vi på HuRLuMHei vil oppfordre kundene våre til å tenke på miljø og rettferidghet for de som produserer varene. Kjøp heller kvalitet som varer og blir favoritter, fremfor billige varer som går inn i vår bruk og kast mentalitet.

SEE KAI RUN - Søte småsko - NYTT VÅREN 2011
Endelig har vi fått inn igjen søte sko til de aller minste. See Kai Run lager gode sko som passer godt til små barneføtter. De minste størrelsene har mykere såler og passer godt som førstesko.

MINYMO - Gode vårjakker - NYTT VÅREN 2011
MinyMo har fine vårjakker som tåler litt ruskevær, de passer med andre ord utmerket på Sunnmøre. Disse jakkene har nok en lang sesong på våre trakter. Gode med en genser under tidlig vår og sein høst, og gode over t-skjorta en litt kjølig sommerdag. Jakkene er vannavvisende og vindtette.

COSTBART - Tøffe klær 8-14år - NYTT VÅREN 2011
Vi satser på "Tweensa" Denne våren får vi inn et nytt merke for barn mellom 8 og 14år. Her er freshe farger og tøffe trykk. I første omgang blir det i hovedsak t-skjorter og capribukser, slår dette ann vil vi nok utvide ved neste inntak.

NAME IT - Gode basisklær til lav pris
Name It er vår hovedleverandør av klær fra str. 50-152. Name It har gode kvalitetsklær til en god pris. Noe av bomullen til Name It er økologisk fremstillt.

NAVIGARE - ELIAS - Regnklær av god kvalitet
Elias feberen herjer og HuRLuMHei er ingen unntak. Denne våren får vi inn flotte regnsett m/tilbehør fra Navigare sin Elias serie. Regntøyet er designet og produsert på samme måte som Reflex sitt regntøy( som jo har et særs godt rykte).

PIPPI/CELAVI - Gode hverdagsklær
Pippi og Celavi har gode hverdagsklær til en god pris. Farger og fine mønster står i fokus.

JOHA - Ull
Joha har fin og fargesterk ull til en god pris. De fører også varianter av Ull/Bomull og Ull/Silke. Ull er bra gjennom hele året fordi det transporterer fukt og isolerer godt.
JANUS - Ull
Janus ull er kvalitetsull med lange tradisjoner. De har fine leikedresser med utrolig slitestyrke.
WHEAT - tidløse festklær - NYTT VÅREN 2011
Wheat er også nytt denne våren. Vi har fokusert på 17.mai og fest når vi tok ut denne kolleksjonen. Wheat har et tidløst og sommerlig preg. Her er sarte farger og luftige stoffer.


MAXIMO - luer med god passform
Maximo luene er i en klasse for seg. De er av super kvalitet og har veldig god passform til barnas hoder. Vi vil alltid ha et variert utvalg av luer fra MaxiMo, til alle årstider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar