Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

onsdag 29. juni 2011

SAL SAL SAL

Ja, no er det tida for det store sommarsalet. Kampanja på Simo Duo/Kombi (pris 4999,- spar opptil 2100,-) varer ut morgondagen. Og det same gjer bilstolkampanja vi har med Akta Graco... Så om du kjem idag eller i morgon kan de gjere eit skikkeleg skuuuup!! ;) Ellers ryddar eg og ordnar og heng ut varer på salg, er berre ein vegg i butikken med varer til ordinær pris no (!!!) så no kan de spare mykje pengar... ;)
Eg la akkurat bort litt sommerhuer blant anna... ;) For vi byrjar faktisk straks å gjere klart for hausten.... skulestart, barnehagestart... varene kjem ut i butikk i god tid så de skal kunne kjøpe det de treng! Vi fekk blant anna inn ein sjønn serie til baby i fine fargar... Frå Name It. Og det kjem mykje mykje meir!! Nye merker denne hausten er blant anna Me Too!! Nokon som har kjenskap til dette merket?? ;) Meir om dette kjem..

PS!! Vi ventar inn regnkle frå Name It i byrjinga av juli.... så eg skal halde av til alle de som har venta tolmodig på regnsett denne regnfulle sommaren.... ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar