Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

tirsdag 30. august 2011

På tide med ei oppdattering...


No nærmar også denne månaden seg slutten... kvar blei august av??? Her på butikken har eg hatt super travle, superkjekke dagar.. og har fått inn super mykje fine varer! Ikkje for å skryte... eller.. det tykkjer eg faktisk at eg kan gjere. For det er ikkje berre eg, men alle som er innom synes haustvarene er heilt topp! :) Og kjekt er det.. :) Ulldressen som de ser på bildet er vi faktisk snart tomme for.. den er berre super mjuk og god... og i 100% ull, og ingenting er så godt å ha på kroppen som ull no når det byrjar å bli kaldare. Men for de som har bekymra dykk for at det allereie har blitt utplukka i størrelsar på ulla.. det kjem mykje, MYKJE meir!!! Ta det heilt med ro... eg har satt opp ulike leveringar heilt fram til feb 2012.. :)


Og som mange allreie har fått med seg så er vinterdressane frå Mikk Line på plass. Mange har sikra seg dressar og fått dei i hus, og det ser ut som om det kan være lurt... :) For dette er dressar som borna kan ta i bruk allereie no! Den har for i ull-fleece (som i seg sjølv er ein super dress og kan brukast under regnkle, til å sove ute i vogn o.l...). Så om du tek ut foret kan du bruke dressen no... med for i vinter, og fortsette utover våren uten for.. Heilårsdress! Den er vasstett 8000mm, og held varmt ned til -25
Ellers kunne eg har ramsa opp side opp og side ned med varer som er komt siste vekene.. det skal de sleppe.. ;) Men eg kan gi dykk nokre stikkord:
Stonz i nye design
Masse stilig frå JaBaDaBaDo
Dunpose frå Ticket to Heaven
Lammeskinn-pose
Regntrekk til vogn med stilige print
Mykje kjekke ting frå CarloKids
Ull/bomull
100% ull nattdress, body, trøye og longs
Nye varer frå Name It kvar dag!
Og mykje mykje meir... :)
Ta deg ein tur då vel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar