Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

mandag 10. august 2009

1 månad igjen til åpning

Idag er det ein månad igjen til åpningsdagen vår!!
Rekk vi alt vi har tenkt???
Får vi det vi har bestilt??
Kjem det folk og handlar med oss??
Det er mykje å tenke på dagane, men heldigvis har vi nok å gjer, så har ikkje så mykje tid til å tenke på sånt... ;)


Har pakka opp kasse.. på kasse.. på kasse med flotte klede frå Name It siste dagane.
Har fått så mykje fint som vi gler oss til å få vise fram!
Også må eg berre få sei at det er så kjekt at de har byrja å legge igjen helsingar her på bloggen vår!! Det er kjekt både med ris og ros.. :)


5 kommentarer:

 1. Kjempe kjekt med ny barneklebutikk!!! Har ikkje heilt fått med meg kva aldersspekter de har tenkt å ha?? Ida T har vore mitt favorittmerke til mine born!! Katvig og Ej Sikke Lej likeså... Kanskje det kan vere eit tips til andre merke?? fantastisk kvalitet på alle dei merka! og Janus Ull er heilt fantastisk!!! av "ris" kan eg vel då vere litt sur for at dette merket kjem hit til bygda.. at mine born ikkje får gå rundt med kle som ingen andre har... ;))
  stå på jenter!! Eg skal i alle fall besøke butikken dykkar sjølv om eg må ta turen over kommunegrensa... ;)

  SvarSlett
 2. Heisan jenter! Ønska dokke lykke til. Dette blir kjempebra og superspennende. Supert med ei sånn blogside. Skulle ønske ej kunne det den gang ej starta. Kjenne igjen spørsmåla dokke slite med no ja. Men dette går kjempebra. Heier på dokke.
  Klem fra Ann Kristin (barnefavoritt`n)
  Ps: treng dokke gavepapirholder til å feste under disk, he ej en for salg...

  SvarSlett
 3. Om alt går etter planen så kjem eg den lange vegen frå Sverige på opning dykkar! Gled meg til fine kle og fin butikk!! Lykke til! :)
  Klem frå Sigrid

  SvarSlett
 4. E sooo spennande med Hurlumhei....berre litt lei mej for at Jonas e så stor...dokke har vel ikkje klede for 9-åringar og oppover, eller hur? Ser ut som det blir masse å fint, kjekt, tøft og arti å velge i til mindre iallefall, så får satse på gaver til vennebarn, og "barne"barn :o) Lykke til vidare. Klem frå Lene

  SvarSlett
 5. Jeg gleder meg til å handle på nybutikken!! Veldig positivt med spreke og fargerike klær, og ull kan det bare sies to ting om: ingen ting/klær over, og ingen ting/klær ved siden!! Dette må bli suksess:) Lykke til!

  SvarSlett