Klær leker og utstyr til barn frå 0-12år

onsdag 19. august 2009

Barnevogner på vei...

Det er stor forsjell på klimaet i Mellom Europa og her i Norge. Tenk berre på dei 240 gjennomsnittlege dagane med regn her på Vestlandet og kor bitande kaldt her kan være. Vi har derfor valgt levrandørar som er laga for norske forhold. Vognene er testa i alt slags vær, og tåler difor alt slags vær!Simo Kombivogn
Simo vogner er laga av dyktige folk med erfaring og kunnskap. Alle tekstiler er impregnerte, og er i tillegg er alle utvendige stoff belagt med eit PVC-fritt material. Og alle saumar er sveisa. Som einaste barnevognsprodusent på markedet kan dei garantere at vogna faktisk er vatn- og vindtett! Brio Happy-vogn
Brio satsar på kvalitet, design og funksjonalitet. Vognene er ikkje berre ei vogn, men eit konsept. Ein kan sjølv sette saman dei seperate delane, og velgje sjølv korleis du vil ha den. Dei har mange flotte fargar å velgje i, så kombisjonane er mange! Tross nette og smidige størrelsar på vognene, har dei dei store vognene sine egenskapar. Mykje å velgje i for spontane og aktive foreldre!
Carena Easy -trille
Reisetriller, shoppingtriller med mange moglegheiter! Dei er stødige og samtidig lette og smidige. Mange flotte modelar i ulike fargar!

1 kommentar:

  1. Veldig spennende det her :-) Heia veldig på dokk! Eneste problemet e vel at det bli vanskelig å ikkje bli frista te å kjøp ting en egentlig ikkje treng ;-) Syns det va lurt med den barnebingen, at den såg ut som den va stengt hæle veien.Og flotte farga! Det kun jo ikkje bli rosa og lyseblått når Eli e med på laget... Veldig fornøyd med at dokk ska åpne på bryllupsdagen vår forresten. Det MÅ jo bety lykke ;-)

    SvarSlett